Ukraden automobil sa detetom na zadnjem sedištu

Izvor: Studio B, 27.Nov.2013, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukraden automobil sa detetom na zadnjem sedištu

U krađi automobila na Voždovcu, lopov je ukrao i sedmogodišnje dete. Sve raspoložive patrole u civilu i uniformi odmah su se uključile u potragu.

U Beogradu se sinoć odigrala prava drama čije posledice srećom, nisu bile fatalne. Nepoznata osoba ukrala je na Voždovcu automobil "reno", a u tom trenutku na zadnjem sedištu automobila bilo je sedmogodišnje dete, koje lopov najverovatnije nije primetio i odvezao je automobil u nepoznatom pravcu.

Dva minuta kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << vlasnica automobila izašla je iz prodavnice ispred koje je bio parkiran "reno".

Sve raspoložive patrole u civilu i uniformi odmah su se uključile u potragu i pola sata kasnije "reno" je pronađen u blizini Trošarine i u njemu nepovređeno dete.

Lopov je pobegao, a policija traga za njim.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.