Uklanjanje objekata u području gradnje Beograda na vodi

Izvor: Studio B, 27.Mar.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklanjanje objekata u području gradnje "Beograda na vodi"

Najkasnije za 15 dana svi objekti sa desne obale Save biće uklonjeni, rekla je pomoćnik ministra za vodeni saobraćaj Leposava Sojić.

Na Starom savskom pristaništu danas je, po nalogu Republičke inspekcije za bezbednost plovila, počelo uklanjanje 12 objekata iz reke Save radi čišćenja prostora na kojem je predvidjena gradnja Beograda na vodi.

Ona je istakla da će svi brodovi imati odredjena mesta na rekama gde će moći da budu usidreni po pravilima. Ovo je veoma važan trenutak za Beograd, pogotovo za stare Beograđane jer se sada prvi put posle 1945. godine izmeštaju brodovi po zakonskim propisima, rekla je Sojić.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.