Uhapšeni zbog krađe kola

Izvor: Studio B, 30.Nov.2012, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog krađe kola

Tri osobe su uhapšene zbog osnovane sumnje da su izvšili krađu automobila na području Beograda.

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Uprave kriminalističke policije su, u saradnji sa službenicima PU za grad Beograd, Odeljenja za suzbijanje imovinskih delikata, lišili slobode tročlanu kriminalnu grupu zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i prikrivanje.

Kako se navodi u saopštenju policije, slobode su lišeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Slaviša R. (1978), Miloš R. (1977) i Ljubiša L. (1977), svi iz Uba.

Članovi te grupe su specijalizovani za krađu putničkih motornih vozila marke fijat punto. Na području Beograda izvršili su krađu više vozila koja su dovozili na

teritoriju Uba, rasklapali ih i sekli, a delove prodavali na auto otpadima i auto pijaci Bubanj Potok.

Osumnjičeni su lišeni slobode nakon krađe vozila na Novom Beogradu i tom prilikom kod njih je pronađen specijalni alat za krađu. Do sada su pronađena tri vozila koja se

vraćena vlasnicima.

Sva trojica uhapšenih su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom istražnom sudiji u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.