Uhapšeni pljačkaši banaka

Izvor: Studio B, 04.Avg.2011, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni pljačkaši banaka

Uhapšeni su osumnjičeni da su na teritoriji Beograda tokom 2010. godine maskirani, uz pretnju vatrenim oružjem od zaposlenih u bankama oduzimali novac.

Beogradska policija je uhapsila Branislava P. (43) i Milana J. (34) iz Beograda, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela razbojništva i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštio je danas MUP.

Osumnjičeni se terete >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da su na teritoriji Beograda tokom 2010. godine maskirani, uz pretnju vatrenim oružjem od zaposlenih u bankama oduzimali novac.

Kako je navedeno, oni su tokom prošle godine, iz banaka sa teritorije prestonice odneli više od 143.000 evra, koje su trošili za lične potrebe i kupovinu luksuznih automobila.

Prilikom pretresa stanova, kod osumnjičenih je pronađen poštolj oduzet od radnika obezbeđenja prilikom pljačke u "Aik" banci.

Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, navedeno je u saopštenju.

Uhapšeni zbog trgovine drogom, zaplenjen heroin

Beogradska policija uhapsila je, u dve odvojene akcije, trojicu muškaraca zbog trgovine drogom i zaplenila ukupno kilogram i po heroina.

U saopštenju se navodi da je istraga trajala više meseci a da su uhapšeni Saša I. (41) i Dalibor A. (36) iz Beograda i Ognjen S. (25) iz Subotice. Oni su, uz krivične prijave, privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.