Uhapšeni osumnjičeni za razbojništva i pljačke

Izvor: Studio B, 19.Mar.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za razbojništva i pljačke

Beogradska policija uhapsila je sedmoro osumnjičenih za razbojništva i pljačke.

Policajci Starog grada uhapsili su 25-godišnjeg Nikolu N. zbog sumnje da je, od oktobra, obio i opljačkao 4 menjačnice. Pošto onesposobi alarme, osumnjičeni je pajserom provaljivao u menjačnice. Nikola N. do sada je više puta hapšen zbog istog krivičnog dela, međutim nije osudjivan, a protiv njega se vodi veći broj sudskih postupaka. U policiji je priznao da je u prethodne 2 godine opljačkao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << više od 55 menjačnica u prestonici, a iz svake je odneo izmedju 2.000 i 15.000 evra.

U selu Progar kod Surčina uhapšena su četvorica mladića zbog sumnje da su opljačkali objekat maxija u Petrovčiću. Posle pljačke pokušali su da pobegnu automobilom. Kod osumnjičenih su pronadjena dva pištolja, novac, džak sa rukavicama, fantomkama i drugim stvarima sa kojima su išli u pljaccku. Po nalogu tužioca odredjeno im je zadržavanje.

U isto vreme u Prvomajskoj ulici u Zemunu uhapšeni su 27godišnji Djordje K. i 21godišnja Nikoleta K. osumnjičeni da su uz pretnju nožem opljačkali jednu trafiku. Oni su pokušali da pobegnu, ali ih je patrola sustigla u uhapsila posle 300 metara. Kod njih su pronadjeni nož sa sečivom dugim oko 25 cm i predmeti koje su ukrali iz trafike. I njima je odredjeno zadržavanje.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.