Uhapšena tri mladića zbog napada na radnju Goranca

Izvor: Studio B, 30.Jul.2010, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena tri mladića zbog napada na radnju Goranca

Tri mladića iz Borče uhapšena su zbog sumnje da su bacili ručnu bombu na radnju Goranca Hadžinuri Bahtijara, saopštila je policija.

Kako se navodi, uhapšeni su Nenad B, Milan J. i Milan S, svi stari 23 godine.

Oni se terete za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni su 19. jula, kako se navodi u saopštenju, u 01.15 u Borči, uništili zaštitne rešetke lokala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << razbili staklo i ubacili ručnu bombu u radnju "Zdravlje".

Tom prilikom vlasniku Hadžinuriju Bahtijaru naneta je materijalna šteta od 500.000 dinara.

Trojici uhapšenih je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.