Uhapšen osumnjičeni za ubistvo žene na Novom Beogradu

Izvor: N1 televizija, 11.Feb.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo žene na Novom Beogradu

Šezdesetosmogodišnji muškarac priveden je zbog sumnje da je na Novom Beogradu ubio pedesetčetvorogodišnju ženu čiji su inicijali V.V, javili su beogradski mediji.

Priveden je muškarac čiji su inicijali D.K, navodi Tanjug pozivajući se na saznanja u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Žena je sinoć ubijena iz vatrenog oružja ispred ulaza u zgradu u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, obližnje kamere snimile >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su tok događaja, ali ne i lice napadača.

Na tim snimcima zabeleženo je da je žena neposredno pre zločina na ulazu u zgradu pričala sa komšijom, a da se onda u kadru vidi samo pištolj koji opaljuje, ali ne i osoba koja ispaljuje hitac.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ljubavnik izrešetao ženu na Novom Beogradu?

Izvor: Mondo, 12.Feb.2018, 10:26

Mediji danas pišu o detaljima ubistva žene na Novom Beogradu. Osumnjičeni za ubistvo je navodno bio u emotivnoj vezi sa žrtvom...Foto: Guliver/getty images, Thinkstock..V.V. (54) ubijena je u ulazu stambene zgrade u ulici Pariske komune, u subotu uveče.Na nju je ispaljen veći broj metaka iz pištolja,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.