Uhapšen osumnjičeni za pljačke banaka

Izvor: Studio B, 26.Dec.2013, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za pljačke banaka

Beogradska kriminalistička policija uhapsila je 27-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je opljačkao šest banaka. Kako saznajemo uhapšeni je oteo 65 hiljada evra, a od marta se krio u inostranstvu.

Devet meseci Gera M., za kojim je bila raspisana poternica zbog pljački banaka, krio se u Sloveniji i Bugarskoj. On je od januara 2012. do marta ove godine upadao u ekspoziture i uz pretnju pištoljem otimao novac.

Pošto je u medijima objavljena poternica za njim, pobegao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je u inostranstvo. Pre nekoliko dana vratio se u Srbiju, a inspektori beogradske policije sačekali su ga sa lisicama.

Kako kažu u policiji pljačkašima najviše odgovara zima kada se brzo smrkava i mogu da se nesmetano maskiraju tako da su sve raspoložive patrole na terenu. Inače, GeraM. oteo je oko pet i po miliona dinara i 15 hiljada evra.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Pljačkaš uhapšen kad se vratio ženi

Izvor: Blic, 27.Dec.2013, 07:20

Gera Mladenov (27) uhapšen je juče zbog sumnje da je u Beogradu opljačkao šest banaka uz pretnju pištoljem. Beogradska policija je od njega je oduzela “porše kajen” i “audi”. ..Prvu pljačku izveo je januara 2012, kada je iz Kredi Agrikol banke na Bulevaru kralja Aleksandra ukrao 400.000...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.