Uhapšen jer je opljačkao šest banaka u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 26.Dec.2013, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jer je opljačkao šest banaka u Beogradu

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je G. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je na teritoriji glavnog grada, tokom ove i prošle godine, počinio više krivičnih dela razbojništva u ekspoziturama banaka i time pribavio imovinsku korist od oko 55.000 evra, saopšteno je danas iz MUP-a.Kako se navodi u saopštenju. G.M. se tereti da je maskiran, ulazio u objekte banaka i uz pretnju pištoljem od zaposlenih oduzimao novac.Postoje osnovi sumnje da je G. M. počinio razbojništva u šest banaka na teritoriji Beograda i pribavio protivpravnu imovinsku korist od oko 55.000 evra.Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden dežurnom javnom tužiocu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Novi Pazar: Uhapšeni zbog nasilja u porodici

Izvor: SandzakPress.net, 26.Dec.2013

Novi Pazar – Novopazarska policija uhapsila je dvije osobe iz ovog grada osumnjičene za nasilje u porodici, saopšteno je danas iz Policijske uprave. Osumnjičeni Z.M. (27) se tereti da je juče, oko 14 časova, u porodičnoj kući napao brata nanevši mu lake telesne povrede, dok je N.K. (54) priveden...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.