UŽAS U RAKOVICI: Čovek skočio sa mosta, telo pronađeno u krugu fabrike IMR

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U RAKOVICI: Čovek skočio sa mosta, telo pronađeno u krugu fabrike IMR

Muškarac star oko 50 godina pronađen je mrtav u krugu preduzeća "IMR" u Rakovici Muškarac star oko 50 godina pronađen jeoko 18 časova mrtav u krugu preduzeća "IMR" u Rakovici, potvrđeno je "Novostima" u MUP. Telo je bilo ispod mosta, a biće prebačeno u Institut za sudsku medicinu. Prvi rezultati istrage ukazuju da na telu nema sumnjivih nasilnih povreda koje su nastale dok je muškarac bio živ, pa se pretpostavlja da je čovek skočio sa mosta.Istraga je u toku.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU: Tri saobraćajke, izboden čuvar u marketu

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2018, 07:59

U toku noći u Beogradu su se dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teško povređenih, a čuvar jednog marketa je izboden nožem prilikom pokušaja pljačke U toku noći u Beogradu su se dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teško povređenih, a čuvar...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.