UPUCANI I IZBODENI ZBOG SVAĐE OKO PARKING MESTA!

Izvor: Kurir, 28.Jul.2010, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPUCANI I IZBODENI ZBOG SVAĐE OKO PARKING MESTA!

Obračun kod kafića „Pastis“, u kojem su teško povređena trojica muškaraca, usledio je nakon svađe zbog nepropisnog parkiranja

Upucani i izbodeni zbog svađe oko parking mesta!

Trojica muškaraca teško su povređena u ponedeljak uveče u bašti kafića „Pastis" na Dorćolu zbog svađe oko mesta za parkiranje. Boško R. (40), Aleksandar Đ. (38) i Mirko Č. (45) ranjeni su u opštoj tuči, oko ponoći, na uglu ulica Strahinjića bana i Kapetan Mišine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Policija traga za ostalim učesnicima krvavog obračuna.

Kako saznajemo, Boško R. je parkirao svoje vozilo nedaleko od kafića u kojem je sedeo. Kada je krenuo, video je da ga je drugo vozilo zagradilo, zbog čega nije mogao da se isparkira, pa se vratio u „Pastis" da pronađe vozača.

- Boško R. je bio u društvu još nekoliko osoba. Išao je od stola do stola u bašti kafića pitajući čije je vozilo koje ga je zagradilo. Kada je pronašao vlasnika spornog vozila, prišao mu je i s njim i njegovim društvom započeo raspravu. Najpre je došlo do prepirke i svađe. Ubrzo su počele da lete stolice, čaše, pepeljare, a potom su se svi latili pištolja i noževa - kaže naš izvor iz istrage i dodaje da zasad nije poznato ko je povukao oroz.

Prema njegovim rečima, dve grupe su nastavile da se jure i tuku u ulici Strahinjića bana, čak i kada je jedan od učesnika izboden nožem. Potom su se razbežali po okolnim ulicama.

Trojica povređenih prevezen sui u Urgentni centar. Kako nam je rečeno u toj ustanovi, sva trojica zadobila su teške povrede, ali je njihovo stanje stabilno.

- Boško R. i Aleksandar Đ. nalaze se na intenzivnoj nezi, dok je Mirko Č. sa povredama grudnog koša smešten na odeljenje hirurgije - rečeno nam je u Urgentnom centru.

Trojica povređenih su, kako saznajemo, odranije poznati policiji.

Zorica Nikolić

Upucan pet puta

Boško R. ranjen je sa pet hitaca u noge i prepone. Drugi povređeni Aleksandar Đ. upucan je i izboden nožem, dok je Mirko Č. zadobio povrede grudnog koša nanete nožem.

Drago Jovanović, portparol Urgentnog centra, rekao je da su sva trojica muškaraca zadobila povrede u predelu grudnog koša, ekstremiteta i leđa.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.