UMKA Prevrnuo se kamion sa svinjama

Izvor: Blic, 16.Maj.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMKA Prevrnuo se kamion sa svinjama

Nesreća se dogodila oko 17 sati između Umke i Dubokog. Vozač je lakše povređen, a očevici svedoče da su posle nesreće svinje počele da šetaju putem. Trenutno na putu nema zastoja.

- Zbog nesreće je bio zastoj između Umke i Dubokog. Ima uginulih svinja, dok preživele svinje prolaznici uzimaju sa ulice i odnose - kaže očevidac Slobodan Milisavljević.

Vozaču, koji je lakše povređen, pomoć je ukazana na licu mesta.

Prevrnuo se kamion koji je vozio svinje blizu Bariča, kod Obrenovca. Uzasan prizor. pic.twitter.com/GNHm7yoxMk

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svinje ispale na put kod Umke

Izvor: Mondo, 16.Maj.2015

Na putu između Umke i mesta Duboko oko 17 sati se prevrnuo šleper koji je prevozio svinje...Foto: thinkstock/guliver/gettyimages..U nesreći je lakše povređen vozač i ukazana mu je pomoć na licu mesta...Životinje su ispale iz prikolice i šetaju putem...Policija obavlja uviđaj...Saobraćaj se...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.