ULICE PRVOG PRIORITETA OČIŠĆENE OD SNEGA

Izvor: Kurir, 22.Feb.2011, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULICE PRVOG PRIORITETA OČIŠĆENE OD SNEGA

BEOGRAD - Ulice prvog prioriteta u glavnom gradu očišćene su tokom noći od snega i saobraćaj se odvija uobičajenim tokom i bez zastoja, rečeno je u Javnom preduzeću "Beograd put" i Gradskom saobraćajnom preduzeću "Beograd".

U Zimskoj službi "Beograd puta" rekli su da je na čišćenju ulica angažovana puna mehanizacija te službe i da su tokom noći očišćene sve ulice prvog prioriteta. Trenutno se čiste ulice drugog prioriteta i lokalni putevi koji su u nadležnosti tog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << preduzeća.

U GSP "Beograd" ističu da je jutros na ulice izašao uobičajen broj vozila i da se saobraćaj odvija bez zastoja i drugih problema.

Sneg u Beogradu pada od juče i prema najavama meteorologa snežne padavine će trajati do subote.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.