UKIDAJU SE TRI TROLEJBUSKE LINIJE: Od danas do 31. oktobra izmene saobraćaja

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2016, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKIDAJU SE TRI TROLEJBUSKE LINIJE: Od danas do 31. oktobra izmene saobraćaja

Zbog radova na trolejbuskoj kontaktnoj mreži u Ulici Vojislava Ilića, na delu između ulica Gospodara Vučića i Grčića Milenka, od danas do ponedeljka, 31. oktobra, biće izmenjen režim rada linija JGP u Beogradu.



Mali: Mladi ljudi sa dobrim idejama će uvek imati podršku Beograda! (FOTO)

Kako je saopšteno iz tog preduzeća, biće ukinute tolejbuske linije 19, 21 i 22, a trolejbuska linija 29 biće skraćena i saobraćaće na relaciji Studentski trg-Crveni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << krst sa oznakom 29 L.

Biće uspostavljene autobuske linije, koje će saobraćati trasama trolejbusa 21A na relaciji Trg Slavija-Učiteljsko naselje, 22A na relaciji Trg Slavija-Kruševačka, 29A na relaciji Trg-Medaković 3.

Foto: flickr/Matthew Rutledge

Privremeno će biti ukinuto stajalište "Velimira Todorovića" u smeru ka Konjarniku i biće privremeno izmešteno stajalište "Bregalnička" u smeru ka Konjarniku, za 120 m unazad u Žičkoj ulici u visini broja 38.

Na izmenjenom delu trase, vozila će koristiti postojeća stajališta JGP-a.

Radove će izvoditi OJ "Elektrograđevinska operativa" JKP GSP "Beograd" u ovom periodu od 00:30 do 3:30 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.