Izvor: Blic, 19.Dec.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UJEDININJENI ZA ŽIVOT Humanitarni koncert za Anastasiju Gavrilović

Humanitarni koncert na kojem će ujedinjeni pevati folkeri i reperi za Anastasiju Gavrilović (21) koja boluje od najtežeg oblika leukemije biće održan u četvrtak, 21. decembra, od 18 sati u SC "Crna rupa" na Zvezdari, a u organizaciji njenih prijatelja sa Fakulteta bezbednosti.

Svoje snage će odmeriti predstavnici narodne i rep muzike ujedinjeni u jednom cilju - da spasu život mlade Anastasije. Od 18 do 20 sati, između ostalih, nastupiće Rada Manojlović, Mišel Gvozdenović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a nakon toga sve do 22 sata pevaće reperi Vuk Mob, Gazda Paja, učesnici emisije "Ja imam talenat" i mnogi drugi.

Anastasiji je krajem maja 2017. godine dijagnostikovana akutna limfoblastna leukemija, što je najteži oblik ove opake bolesti. Ona je sada u klinici "Acibadem" u Turskoj gde čeka nastavak lečenja.

- Ovu bitku vodi šest meseci i sada je došao momenat kada se sve odlučuje. Situacija je sada posebno alarmantna jer transplantacija koštane srži se mora uraditi što pre, jer je više od 4,50 odsto ćelija kancerogeno i ona je moguća samo ako taj broj ne pređe 5,00 odsto - kažu njeni prijatelji i kolege sa Fakulteta bezbednosti i dodaju da će tretman biti obustavljen ako se novac ne uplati što pre.

Oni su do sada organizovali razne turnire u malom fubdalu, košarci i ostale događaje kada su uspeli da prikupe oko 500.000 dinara. Do sada je prikupljeno oko 13 miliona, a ukupno je potrebno 20.700.000 dinara.

Ulaznice za koncert je 350 dinara i mogu se nabaviti na broj telefona 063/17-18-220 i 063/811-47-34.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.