UHAPŠEN PLJAČKAŠ OMBUDSMANA

Izvor: Kurir, 07.Maj.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN PLJAČKAŠ OMBUDSMANA

Policija je uhapsila Zorana S. (42) iz Beograda, osumnjičenog za više teških krađa, između ostalog i za krađu u prostorijama službe zaštitnika građana Saše Jankovića. Kako se navodi u policijskom saopštenju, Zoran S. je osumnjičen da je od kraja 2009. godine iz kioska, prodavnica, firmi i magacina krao raznu tehničku robu, opremu, delove za računare, alkoholna pića, cigarete i drugu robu, čime je pribavio protivpravnu imovinsku korist od oko tri miliona dinara.

Osumnjičen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je i za tešku krađu u prostorijama stručne službe zaštitnika građana, odakle je ukrao nekoliko računara, opremu za računare, mobilne telefone i drugu tehničku robu. Ukradenu robu je najpre nosio u iznajmljeni stan u Zemunu, a potom prodavao u radnjama koje vrše otkup, preko interneta, oglasa i poznanika.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.