Izvor: Blic, 03.Feb.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES U UGRINOVAČKOJ Ženi na pešačkom automobil pregazio stopalo

Na Uglu Ugrinovačke ulice i Ulice Filipa Višnjića oko 12.50 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je jedna ženska osoba lakše povređena, kada joj je na pešaškom prelazu preko stopala prešao točak automobila, kažu za "Blic" u MUP-u.

- Žena je prelazila ulicu na pešačkom prelazu i tada joj je preko stopala prešao točak automobila. Ona tada nije imala vidljive povrede i ekipa Hitne pomoći joj je napisala uput za odgovarajuću instituciju ukoliko joj u narednim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << danima bude bilo loše - kažu u MUP-u.

U Hitnoj pomoći, nešto ranije su rekli da je ekipa poslata na teren.

- Ekipa je otišla na teren i u pitanju su lakše povrede. Povređena osoba će najverovatnije biti vožena u KBC "Bežanijska kosa" jer je ta zdravstvena institucija danas dežurna - kažu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.