U udesu kod aerodroma povređen muškarac

Izvor: Kurir, 05.Maj.2013, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu kod aerodroma povređen muškarac

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć oko 23.15 sati dogodila na skretanju za aerodrom "Nikola Tesla", povređen je 29.godišnji muškarac, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, povređeni je u udesu zadobio tupu povredu glave i potres mozga, rasekotinu čela, lica i potiljka, povredu grudnog koša i oguljotine ekstremiteta i odvezen je u Urgentni centar.

To je tokom noći bila jedina saobraćajna nesreća koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je zahtevala intervenciju Hitne pomoći.

Ukupno je sinoć bilo 106 intervencija, od čega 16 na javnom mestu. Najviše poziva za pomoć uputili su astmatičari, iako je posle ponoći broj tih poziva pao, kao i srčani bolesnici, rekla je Macura.

Ona je navela da je u protekla 24 časa Hitna pomoć intervenisala ukupno 219 puta, od čega 55 na javnom mestu. U istom periodu su se desila četiri saobraćajna udesa koja su zahtevala intervenciju Hitne pomoći.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

U udesu kod aerodroma povređen muškarac

Izvor: Press, 05.Maj.2013

Prema njenim rečima, povređeni je u udesu zadobio tupu povredu glave i potres mozga, rasekotinu čela, lica i potiljka, povredu grudnog koša i oguljotine ekstremiteta i odvezen je u Urgentni centar...To je tokom noći bila jedina saobraćajna nesreća koja je zahtevala intervenciju Hitne pomoći...Ukupno...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.