U tri saobraćajne nesreće, četvoro povređenih

Izvor: Studio B, 27.Dec.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tri saobraćajne nesreće, četvoro povređenih

Hitna pomoć je u glavnom gradu noćas intervernisala 106 puta od čega 21 na javnom mestu, dogodile su se tri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno četvoro ljudi, a srećom nije bilo poginulih, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 22 sata i 30 minuta u Surčinskoj ulici, na okretnici autobusa, u saobraćajnoj nesreći povređene su dve osobe i prevezene u Urgentni centar.

Na kružnom toku u ulici Antifašističke borbe povređene su dve osobe. U pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sat jutros, u Železničkoj ulici, kola su udarila u stub ali vozač se udaljio i po svemu sudeći nije bilo povređenih.

Tokom noći Hitna pomoć je intervenisala zbog tuča, građana u alkoholisanom stanju a javljali su se astmatičari, građani sa hipertenzijom, srčani bolesnici i bilo je slučajeva šlogova.

Juče tokom dana Hitna pomoć je intervenisala 138 puta, 49 puta na javnom mestu, a dogodilo se 12 saobraćajnih nesreća.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.