U požaru na Voždovcu četvoro povređenih

Izvor: Studio B, 20.Okt.2013, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru na Voždovcu četvoro povređenih

Požar koji je izbio rano jutros oko 5.00 sati u Sanskoj ulici broj 59, na Voždovcu, ugašen je, a lakše su povređene četiri osobe koje su se nagutale dima, dok je 10 evakuisano.

Požar je iz još neutvrđenih razloga izbio u pomoćnom objektu, odnosno jednoj baraci, a zatim se preneo na susednu stambenu zgradu, gde je zahvatio podrum i tri sprata,izjavio je za Tanjug načelnik Uprave sektora za vanredne situacje u Beogradu Rade Milošević . Požar je bio manjih razmera i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << brzo je ugašen, rekao je Milošević.

U gašenju požara učetvovalo je 16 vatrogasaca sa tri vozila, a ekipe Hitne pomoći su zbrinule četiri lakše povređena lica.

U toku je istraga koja treba da utvrdi uzrok izbijanja vatre.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Gorela zgrada na Voždovcu

Izvor: B92, 20.Okt.2013

Požar koji je izbio rano jutros oko 5.00 sati u Sanskoj ulici broj 59, na Voždovcu, ugašen je, a lakše su povređene četiri osobe koje su se nagutale dima.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.