U pet saobraćajnih udesa sedam osoba povređeno

Izvor: Blic, 11.Sep.2015, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pet saobraćajnih udesa sedam osoba povređeno

Sedam osoba je lakše povređeno u pet saobraćajnih udesa koji su se tokom noći dogodili u Beogradu, izjavila je jutros dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica Radaković.

Dve ženske osobe su u udesu, koji se dogodio oko 00.55 časova, u Bulevaru Kralja Aleksandra, zadobile povrede vrata, rekla je Tanjugu Radaković.

U udesu oko 19 časova na autoputu u pravcu prema Nišu mlađa ženska osoba zadobila je povredu vrata, a muškarac je imao povredu glave, istakla je dežurni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lekar u Hitnoj pomoći.

Ženska osoba je u udesu oko 20 časova u Trgovačkoj ulici zadobila povredu vrata, a mlađi muškarac je u udesu oko 21.35 časova na novom mostu ka Dedinju zadobio povredu glave, navela je Radaković.

U udesu oko 21.40 časova u blizini hale "Pionir" mlađi muškarac zadobio je ortopedske povrede, rekla je dežurni lekar u Hitnoj pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 82 intervencije od kojih 16 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 225 intervencija od kojih 64 na javnim mestima, precizirala je Radaković.

Lekarima su se najčešće obraćali hipertoničari, srčani bolesnici i astmatičari, dodala je Radaković.

Radaković je savetovala slojevito oblačenje i redovne kontrole kod ordinirajućih lekara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.