U organizaciju novogodišnjih praznika uloženo 20 miliona dinara

Izvor: Studio B, 02.Jan.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U organizaciju novogodišnjih praznika uloženo 20 miliona dinara

Organizacijom novogodišnjih praznika uradili smo najviše za promociju grada, u koju smo uložili oko 20 miliona dinara, a očekujemo da bar toliko miliona evra zaradimo, izjavio je gradonačelnik Siniša Mali.

Mali je napomenuo da će izveštaj o dobiti biti predstavljen javnosti sredinom februara. "Nema potrebe da bilo šta krijemo, niti smo ikad krili. Nismo krili ni ugovore o Er Srbiji, ni o Beogradu na vodi, sigurno neću kriti ulaganja grada u novogodišnje manifestacije", >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << rekao je Mali u intervjuu Tanjugu.

"Želeli smo turistima da damo najlepše moguće iskustvo, da osete duh Beograda, restorane, klubove, pozorišta, ali i zabavu kroz svakodnevne koncerte i manifestacije", objasnio je Mali.

Kako je rekao, ne želi da Beograd konkuriše Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, Skoplju, već Parizu, Londonu, Moskvi, Istanbulu, Atini...

"Ovo je samo prvi korak ka tome, ukoliko budemo potvrdili da smo na dobrom putu, mi ćemo sledeće godine izdvojiti još više novca i napraviti još lepši doček u Beogradu", napomenuo je gradonačlenik i dodao da su pored grada sredstva izdvojili i sponzori, koji će takođe biti obelodanjeni.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.