U dva udesa tri muškarca povređena, jedan teže

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2019, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dva udesa tri muškarca povređena, jedan teže

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 85 puta, od kojih osam na javnom mestu Trojica muškaraca povređena su u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.U udesu u 21.48 u ulici Boljevačka u Jakovu teško je povređen jedan pešak (42) i prevezen u Urgentni centar.PROČITAJTE JOŠ - SUDAR AUTOBUSA I AUTOMOBILA: Jedna osoba u Urgentnom centruJoš dvojica muškaraca, starosti od 21 i 34 godine, lakše su povređeni u saobraćajnoj nesreći u 20.10 na uglu ulica Stanka Tišme i Dalmatinske zagore i prevezeni u KBC Bežanijska kosa.Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 85 puta, od kojih osam na javnom mestu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešak teško povređen u Jakovu, još dve saobraćajne nesreće u Beogradu tokom noći

Izvor: Danas, 10.Sep.2019

Pešak (42) povređen u Jakovu je kao teže traumatizovan prevezen u Urgentni centar, kazali su jutros agenciji Beta u službi Hitne pomoći. Članak Pešak teško povređen u Jakovu, još dve saobraćajne nesreće u Beogradu tokom noći se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.