Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Okt.2017, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U bioskopu: Junačine

Ne propustite najgledaniju prošlogodišnju špansku urnebesnu komediju! Od 26. oktobra u bioskopima prikazivaće se film „Junačine“. Oni su najbolji najgori tim na svetu. Eksperti za pištolje, eksplozije, haos… i smeh do suza. „Dosad niste ni slutili u čijim rukama se nalazi vaša bezbednost. Kad upoznate naše ‘Junačine’, poželećete da to nikad niste ni saznali“. Predstavljamo … The post U bioskopu: Junačine appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Bioskopski repertoari (26. oktobar – 1. novembar 2017)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Okt.2017

Nova nedelja – novi bioskopski repertoari. Od 26. oktobra do 1. novembra 2017. gledaćemo nekoliko novih filmova a tu su festivali i filmske revije… U bioskopima će se prikazivati animirani film „Čudovišta iz moje porodice„, triler „Srećan dan smrti„, španska komedija „Junačine“ i...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.