Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Dec.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U bioskopima: U srcu mora

Novi film oskarovca Rona Hauarda „U srcu mora“ prikazuje se u domaćim bioskopima. Ovo je neverovatna priča zasnovana na istinitom događaju o posadi broda suočenoj sa jednim od najstrašnijih stvorenja iz morskih dubina. Tokom zime 1820. godine, kitolovac „Eseks“ iz Nove Engleske napada nešto u šta niko ne može da veruje: kit veličine i upornosti ... The post U bioskopima: U srcu mora appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Bioskopi: Zozonci u Zemlji vetra

Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Dec.2015

Četiri godine posle prvog dela, pred nama je nova priča o šest nerazdvojnih prijatelja: pogledajte u bioskopima film „Zozonci u zemlji vetra“. Njihova nova avantura uključuje borbu protiv zakletog neprijatelja Vrane-veštice. Zozonci žive u malom gradiću Puf u kome sve radi zahvaljujući energiji...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.