Izvor: DANuBeogradu.rs, 04.Sep.2017, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U bioskopima: To

Premijerno 6. septembra u bioskopima Cineplexx a onda i u ostalim domaćim bioskopima od 7. septembra prikazivaće se film „To“. Genijalni Stiven King i njegova knjiga „To“ postali su svetski fenomen posle ekranizacije davne 1990. godine. Kada počnu da nestaju deca iz gradića Deri u Mejnu, grupa dece će morati da se suoči sa svojim … The post U bioskopima: To appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

U bioskopima: Mali Bigfoot

Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Sep.2017, 08:21

Od 7. septembra u domaćim bioskopima prikazivaće se novi animirani film „Mali Bigfoot“. Ovo je uzbudljiva avantura tinejdžera Adama, koji kreće u potragu za svojim ocem koji je misteriozno nestao. Trinaestogodišnji Adam ubrzo otkriva da mu je otac ni više ni manje nego legendarni Bigfoot koji...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.