Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Okt.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U bioskopima: Sneško

Od 19. oktobra u bioskopima će se prikazivati triler „Sneško“ čija će premijera biti dan ranije u bioskopima Cineplexx. Triler „Sneško“, zasnovan na svetskom bestseleru pisca Jua Nesbea sa Majklom Fasbenderom u glavnoj ulozi. Kada glavni detektiv elitnog kriminalističkog odeljenja (Fasbender) počne da istražuje nestanak žrtve prvog snežnog dana, uplašiće se da je neuhvatljivi serijski … The post U bioskopima: Sneško appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Srpska akciona komedija i američki trileri ove nedelje u bioskopima

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2017

Od 19. oktobra u niškim bioskopima “Cineplexx” i “Vilin grad” filmofili će moći da gledaju srpsku akcionu komediju “Prokleti pas” sa Srđanom Žikom Todorovićem u glavnoj ulozi. Repertoar je ove nedelje bogatiji i za triler “Sneško” rađen po svetskom bestseleru Jua Nesbea, kao i...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.