Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Dec.2013, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U aprilu 27. Beogradski maraton

Prijavljivanje putem interneta za 27. Beogradski maraton počelo je 29. novembra i za samo dvadeset dana prijavili su se učesnici iz 23 zemlje. „Ovo je prvi put u dosadašnjoj istoriji Beogradskog maratona da je prijavljivanje za ovu manifestaciju počelo tako ... Pročitaj članakThe post U aprilu 27. Beogradski maraton appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Do sada se prijavili takmičari iz 23 zemlje

Izvor: Beta, 18.Dec.2013

BEOGRAD, 18. decembra 2013. (Beta) - Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić rekao je u sredu da se za samo 20 dana za predstojeći maraton prijavili takmičari iz 23 zemlje..."Ovo je prvi put u dosadašnjoj istoriji Beogra.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.