U Rakovici otvoren novi sportski teren, opština uložila tri miliona dinara

Izvor: Blic, 19.Mar.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Rakovici otvoren novi sportski teren, opština uložila tri miliona dinara

Multifunkcionalni teren u okviru Sportskog centra Rakovica otvoren je danas, a njegovu izgradnju je finansirala opština Rakovica.

Radovi su koštali oko tri miliona dinara, a opština je do sada uložila više od deset miliona u terene u okviru školskih objekata i ovo je sedmi teren koji je izgradila kazao je gradski menadžer Goran vesić, koji je prisustvovao otvaranju.

– Opština Rakovica na ovaj način pokazuje koliko joj je važan razvoj školskog sporta. Grad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Beograd svesrdno pomaže i ovoj i drugim opštinama u Beogradu. Od početka godine samo za terene na Rakovici grad je uložio oko devet miliona dinara – istakao je Vesić i precizirao da su među tim terenima i oni u Dimitrija Koturovića, Stevana Lukovića i Čelebićkoj.

Ta saradnja nastaviće se i ubuduće, dodao je Vesić, jer treba uraditi sve da se kvalitet života ljudi podigne. To će se postići upravo ovakvim sportskim objektima, ali i urbanim džepovima, gde deca i odrasli mogu da se bave sportom i rekreacijom.

– Opština će uvek imati podršku grada za svaku ovakvu akciju – poručio je Vesić.

Predsednik opštine Vladan Kocić je izrazio zahvalnost gradu na dobroj saradnji i pojasnio da se izgradnjom multifunkcionalnog terena povećava i kapacitet sportskog centra i generalno sportska ponuda na teritoriji Rakovice.

Nakon svečanog otvaranja odigrana je revijalna utakmica, a događaju je prisustvovao i državni sekretar MUP-a Milosav Miličković.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.