U KC „Čukarica besplatne radionice za zimski raspust

Izvor: Studio B, 05.Jan.2015, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U KC „Čukarica" besplatne radionice za zimski raspust

Kulturni centar „Čukarica" je za učenike osmih razreda i srednjih škola koji nigde ne putuju tokom zimskog raspusta, pripremio besplatne radionice koje, će se održavati od 12. do 17. januara. Zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona 3552-678.

 

Radionica „Mala škola filcanja" održaće se od 13. do 17. januara od 10 do 13 časova i tu će polaznici moći da se upoznaju sa istorijom tehnike filcanja, njenom zastupljenošću u likovnoj i primenjenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << umetnosti, kao i sa dizajnom, kreiranjem slika, kapa i torbi. „Radionica novinarstva i kreativnog pisanja" održaće se od 12. do 16. januara od 10 do 13 časova. Program radionice čine razgovori, predavanja, vežbe, pisanje novinarskih tekstova, uz proveru i podizanje afiniteta prema novinarstvu kod polaznika. Radionica „Moda i kostimi kroz vreme" održaće se od 12. do 16. januara od 12 do 17 časova. Kao i prethodne dve, biće realizovana u teorijskom i praktičnom delu. Tokom teoretskog dela, polaznici radionica imaće mogućnost da se bolje upoznaju sa razvojem odevanja kroz vreme, dok će se tokom praktičnog dela baviti crtanjem figura u pokretu, kreiranjem odevnih predmeta sa osvrtom na vreme koje je obrađivano u teoretskom delu.

Program podržava Sekretarijat za sport i omladinu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.