U DEČJEM KULTURNOM CENTRU OD PETKA INTERNET CENTAR

Izvor: Kurir, 28.Sep.2011, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U DEČJEM KULTURNOM CENTRU OD PETKA INTERNET CENTAR

BEOGRAD- Dečji kulturni centar Beograda, u saradnji sa kompanijama „Vip mobile” i AIGO BS, u atrijumu Dečjeg kulturnog centra (Takovska 8) u petak, 30. septembra, od 19 časova otvara Dnevnu sobu – internet centar. Učesnici „Radosti Evrope”, a kasnije tokom godine, svi mladi Beograđani moći će u Dnevnoj sobi da se druže sa svojim vršnjacima, besplatno koriste internet i slušaju omiljenu muziku, ali i da nauče nešto novo.

Stručnjaci „Vip mobile” >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tokom cele školske godine organizovaće za decu osnovnoškolskog uzrasta i njihove roditelje niz besplatnih radionica na temu „Bezbedan let kroz internet svet”. Roditelji će dobiti konkretne informacije o mogućnostima koje njihovoj deci pruža internet, kako da prate i kontrolišu aktivnosti na internetu, a biće im predočeni i programi koji su u funkciji prevencije zloupotrebe dece na društvenim mrežama, kao i niz praktičnih saveta i primera. Deca će, sa druge strane, imati priliku da na veoma zanimljiv način saznaju kako internet funkcioniše, šta se stvarno dešava kada se otvara određena strana, kako da provere verodostojnost informacije koju nađu, a moći će i da čuju niz zanimljivih podataka o društvenim mrežama.

E.P.K.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.