U Beogradu uhapšen osuđeni ubica posle DEVET MESECI BEKSTVA iz zatvora!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu uhapšen osuđeni ubica posle DEVET MESECI BEKSTVA iz zatvora!

Posle devet i po meseci od spektakularnog bekstva iz bijelopoljskog zatvora, uhapšen je osuđeni ubica Jovica Zindović, i to juče u jednom beogradskom lokalu, po međunarodnoj poternici crnogorske policije.

Iz vrha Uprave policije kažu da je hapšenje opasnog begunca rezultat višemesečne operativne saradnje kriminalističkih policija Crne Gore i Srbije. Nezvanično, jučerašnja policijska akcija izvedena je na osnovu konkretnih operativnih podataka crnogorske policije, prenose Dnevne >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << novine.

- Crnogorska policija je nakon bekstva Zindovića iz zatvora u Bijelom Polju, aktivno radila na ciljanoj potrazi za Zindovićem, za kojim se tragalo na nacionalnom, regionalnom i međunarodnom nivou. Crnogorski Interpol je kroz međunarodno policijsku saradnju sa partnerskim službama intenzivno razmenjivao informacije u cilju lociranja Zindovića i njegovog hapšenja - objasnio je sagovornik Dnevnih novina.

Zindović je bežao od policije više od devet meseci, a zbog njegovog nestanka u međuvremenu su krivično odgovarali direktor bijelopoljskog zatvora Goran Šćekić i službenici Duško Tomić, Safet Dizdarević i Sead Alić.

Zindović je, inače, bio na izdržavanju petnaestogodišnje kazne zatvora zbog ubistva Luke Popovića kada mu je omogućena poseta bolesnoj majci, koju je iskoristio za bekstvo.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.