Izvor: N1 televizija, 29.Jul.2021, 19:20

U Beogradu pronađen 81 ilegalni migrant, svi sprovedeni u prihvatne centre

Pripadnici policije su tokom redovne akcije koja je sprovedena na teritoriji Beograda pronašli 81 ilegalnog migranta, a svi oni su sprovedeni u prihvatne centre, saopšteno je iz MUP-a.Akcija je sprovedena na Savskom vencu, u Starom gradu i Novom Beogradu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: U Beogradu pronađen 81 ilegalni migrant, svi sprovedeni u prihvatne centre

Izvor: Danas, 29.Jul.2021

Pripadnici policije su tokom redovne akcije koja je sprovedena na teritoriji Beograda pronašli 81 ilegalnog migranta, a svi oni su sprovedeni u prihvatne centre, saopšteno je danas iz MUP-a.

Nastavak na Danas...

PRONAĐEN 81 ILEGALNI MIGRANT Akcija sprovedena na Savskom Vencu, Starom Gradu i Novom Beogradu

Izvor: Blic, 30.Jul.2021, 00:43

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, tokom redovne akcijekoja je sprovedena na teritoriji tri beogradske opštine, pronašli su 81 ilegalnog migranta, koji su potom sprovedeni u prihvatne centre.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.