Izvor: Blic, 26.Okt.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu je već danima VEOMA ZAGAĐEN VAZDUH, stručnjaci tvrde da je za to najviše KRIVO VREME

U Beogradu je pre dva dana kao bomba odjeknula vest da smo se našli među četiri najzagađenija grada na planeti. Jučerašnji dan nam je doneo za nijansu optimističniju statistiku, te smo iz ljubičaste zone, koja označava peti poslednji stepen zagađenosti, prešli u crvenu, što znači da i dalje udišemo zagađen vazduh, govore podaci merenja kvaliteta vazduha Agencije za zaštitu životne sredine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Visoka zagađenost u Beogradu, Novom Sadu, Užicu – pratite ove savete

Izvor: RTS, 27.Okt.2019, 10:15

I danas će se teško disati u Srbiji. Prema podacima Agencije za zaštitu životne sredine, vazduh je jutro bio "jako zagađen" u delovima Beograda, Novog Sada, Užica, Valjeva, Pančeva, Subotice. To je oznaka za najveći, peti stepen zagađenja koje meri ta Agencija. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.