U Beogradu i Vojvodini vlažni kolovozi zbog slabog snega

Izvor: N1 televizija, 18.Nov.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu i Vojvodini vlažni kolovozi zbog slabog snega

U Beogradu, ponegde u Vojvodini i na jugoistoku Srbije, kolovozi su mokri ili vlažni zbog slabog snega, dok je u drugim delovima zemlje uglavnom suvo vreme, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zbog nižih temperatura postoji opasnost od stvaranja slabe poledice, a posebno treba biti oprezan u vožnji na mostovima i nadvožnjacima.

Vidljivost je dobra, a saobraćaj je slab, međutim AMSS do večeri očekuje jači saobraćaj.

Na naplatnim stanicama auto-puteva >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i na putničkim terminalima graničnih prelaza nema dužeg zadržavanja.

Do 23. novembra radi se na delu Obilaznce oko Beograda od petlje "Surčin" ka petlji "Ostružnica", te je za saobraćaj otvorena samo jedna, krajnja desna saobraćajna traka.

Od 19. nastaviće se noćni radovi na Pančevačkom mostu, u smeru ka Pančevu, te će biti zauzeta jedna saobraćajna traka.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

OPASNOST OD MAGLE I POLEDICE Putevi prohodni, nema zadržavanja, ali AMSS poziva na oprez

Izvor: Blic, 18.Nov.2018

Prohodonost puteva u Srbiji danas je dobra, ali Auto-moto savez Srbije upozorava da, zbog vlažnih kolovoza i nižih temperatura, postoji opasnost od stvaranja poledice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.