U Beogradskom zoološkom vrtu 17. Dečiji maraton

Izvor: S media, 10.Apr.2010, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradskom zoološkom vrtu 17. Dečiji maraton

Tradicionalni 17. Dečji maraton održan je danas u Beogradskom zoološkom vrtu uz učešće 150 najbržih mališana, predstavnika beogradskih predškolskih ustanova.

Pobednik finalne trke na stazi oko Slonare dugoj 230 metara, bio je šestogodišnji Nikola Jović iz vrtića "Grofica Olga", ispred vršnjaka Velimira Ilića iz "Košute" i Senada Alilija koji je predstavljao vrtić "Leptirić".

Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić ocenio je današnju manifestaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kao "izvanredan uvod u veliki Beogradski maraton" koji će biti održan u nedelju 18. aprila.

"Dečji maraton je najbolji način da decu zainteresujemo za sport. To je i svrha postojanja ove manifestacije.", rekao je Nikolić.

On je napomenuo da se kroz održavanje Dečjeg maratona i "organizatori najbolje uče i pripremaju za održavanje velikog maratona".

"Mnogo toga učimo od dece. Tu pre svega mislim na ljubav prema igri i trčanju, koja je u osnovi svakog takmičenja, pa i maratona", poručio je Nikolić.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održan 17. Dečiji maraton

Izvor: B92, 10.Apr.2010

Tradicionalni 17. Dečiji maraton održan je u subotu u Beogradskom zoo vrtu uz učešće 150 najbržih mališana, predstavnika beogradskih predškolskih ustanova... Pobednik finalne trke na stazi oko Slonare dugoj 230 metara, bio je šestogodišnji Nikola Jović iz vrtića "Grofica Olga", ispred vršnjaka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.