Izvor: DANuBeogradu.rs, 04.Nov.2015, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Two Gallants, 6. novembra

U petak, 6. novembra od 21.00, u KC Grad (Braće Krsmanović 4) nastupiće dvojac Two Gallants. Ima neka posebna magija u rokenrol tandemima i to bez obzira na epohu i da li su u pitanju The Black Kyes, Simon and Garfunkel, Sony and Cher, The White Stripes, Suicide… Jedan takav poseban, bučan, talentovan, pametan i ... The post Two Gallants, 6. novembra appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Two Gallants sviraju u petak u Beogradu

Izvor: B92, 04.Nov.2015

Američki bend Two Gallants održaće u petak 6. novembra koncert u beogradskom klubu KC Grad...Ima neka posebna magija u rokenrol tandemima i to bez obzira na epohu i da li su u pitanju The Black Keys, Simon and Garfunkel, Sony and Cher, Daft Punk, The White Stripes, Suicide.. Jedan takav poseban, bučan,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.