Turnir u uličnom basketu 2. i 3. jula

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir u uličnom basketu 2. i 3. jula

Tradicionalni turnir u uličnom basketu “Dani brda“ održaće se 2. i 3. jula na košarkaškim terenima OŠ “Josif Pančić“ na Banovom brdu. Prijavljivanje ekipa traje do sutra, a prijava je 500 dinara po igraču.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na brojeve telefona 060/723-4748, 063/878-6223 ili na imejl adresu jobmasterhill@yahoo.com.

Turnir će igrati 32 ekipe sa po maksimum četiri člana u svakoj ekipi. Igra se basket tri na tri do 16 poena. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << isteka petnaestog minuta meč se prekida i pobeđuje tim sa više poena u tom trenutku.

Otvaranje turnira i žreb zakazani su za podne, a u planu je da turnir otvori jedna od medijskih ličnosti sa domaće rep scene.

Za najbolje učesnike obezbeđene su i vredne nagrade. Tim koji osvoji prvo mesto dobiće 30.000 dinara, drugo mesto 10.000 dinara, dok one koji osvoje treće mesto očekuju vredne robne nagrade.

Za sve učesnike turnira će biti obezbeđen ketering i besplatno osveženje.

Organizatori turnira su nevladina organizacija „Hill Familia" i preduzeće „Petromont". Glavni sponzori turnira su: "Mozzart bet”, "Visoka škola modernog biznisa, "Kafe Kuća”, "Sweet Collina”. Turnir je pre svega podržala opština Čukarica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Traže se novi šampioni asfalta

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2011, 09:10

Tradicionalni turnir u uličnom basketu ''Dani Brda'' održaće se 2. i 3. jula na Banovom brdu, na košarkaškim terenima OŠ ''Josif Pančić''.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.