Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Jun.2020, 12:07

Turistička sezona u Skadarliji 2020.

Turistička sezona u Skadarliji 2020. godine biće otvorena u subotu, 6. juna od 12.00, tradicionalnim podizanjem skadarlijske zastave. Turistička organizacija Beograda organizovaće pprogram koji će voditi glumac Milan Milosavljević u ulozi Branislava Nušića na Platou ispred Skadarlisjke česme. Zastavu će podići glumica Rada Đuričin. Muzičke numere izvešće Merima Njegomir, vokalne solistkinje Radio Beograda i RTS-a, … Članak Turistička sezona u Skadarliji 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Bez vode delovi Novog Beograda i Čukarice 3. juna 2020.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Jun.2020, 08:34

Bez vode će u sredu, 3. juna 2020, biti stanari u nekoliko ulica na Novom Beogradu i Čukarici, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“. Tokom planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Novi Beograd, 3. juna, od 9.00 do 13.00, bez vode će biti potrošači u Bulevaru Arsenija...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.