Tuča navijača u Vojvode Stepe, muškarac IZBODEN NOŽEM

Izvor: Blic, 28.Jul.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča navijača u Vojvode Stepe, muškarac IZBODEN NOŽEM

Mladić (24) izboden je danas oko 13.25 sati u Ulici vojvode Stepe, a kako "Blic" saznaje, on se trenutno nalazi na operaciji.

Prema saznanjima "Blica" do sukoba je došlo između dve grupe navijača, kada je jedan od njih izvadio nož i izbo mladića.

- Muškarac starosti oko 24 godine, sa više ubodnih rana po nogama, za koje se prepostavlja da su nanete nožem, prevezen je u Instut za ortopediju na Banjici - kaže portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Na lice mesta izašla je policija koja radi uviđaj, a za počiniocem se i dalje traga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Muškarac izboden u tuči navijača u Vojvode Stepe

Izvor: Večernje novosti, 28.Jul.2016

Jedan mladić izboden je danas oko 13.25 sati u Ulici vojvode Stepe tokom sukoba dve grupe navijača, a povređeni mladić trenutno se nalazi na operaciji Jedan mladić izboden je danas oko 13.25 sati u Ulici vojvode Stepe, a povređeni mladić trenutno se nalazi na operaciji, javlja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.