Trka „We Run BGD

Izvor: Studio B, 05.Sep.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trka „We Run BGD"

Velika We Run BGD trka počinje danas u 12 časova na Ušću.

Ulaz u Nike We Run BGD zonu otvoren je od 9 časova, a kapije se zatvaraju u 11.30. Za sve učesnike trke biće organizovan zabavni program od 9 do 12 časova. Maksimalno vreme za trku od 10 kilometara je 99 minuta, a za trku od 5 kilometara - 45 minuta. Pobednik će biti proglašen u 14 časova. Proglašenje će pratiti zabavni program, a zatvaranje događaja biće u 14.30.

Mole se sugrađani da zbog održavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << manifestacije uklone vozila iz Bulevara Nikole Tesle od Trešnjinog cveta do Bulevara Mihajla Pupina; zatim iz ulica Ušće, Sajmište, Bul. Mihajla Pupina, Džona Kenedija, Goce Delčeva, Palmira Toljatija, Karađorđev Trg i Bul. Nikole Tesle od Karađorđevog trga do Trešnjinog cveta, kao i u drugim delovima gde će biti obustavljen sabraćaj (Brankova, Brankov most i Terazijski tunel - u periodu od 12 do 13 časova). U vreme trajanja obustave saobraćaja privremeno se ukidaju taksi stajališta locirana na saobraćajnicama duž trase trke.

Zbog održavanja ove manifestacije doći će do zatvaranja saobraćaja.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Beograđani danas trče „We Run BGD” trku

Izvor: Blic, 06.Sep.2015, 10:14

Velika trka „We Run BGD” počinje danas u 12 časova na Ušću. Ulaz u zonu otvoren je od devet časova, a kapije se zatvaraju u 11.30 časova...Za sve učesnike trke biće organizovan zabavni program od devet  do 12 časova...Maksimalno vreme za trku od 10 kilometara je 99, a za trku od pet kilometara...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.