Trka Deda Mrazeva u nedelju, 25. decembra

Izvor: Glas javnosti, 20.Dec.2011, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trka Deda Mrazeva u nedelju, 25. decembra

BEOGRAD - Beogradska trka Deda Mrazeva, na kojoj će ove godine učestvovati više od 3.000 Deda Mrazeva i Baba Mrazica iz cele Srbije i nekoliko evropskih država, biće održana u nedelju, 25. decembra u Ulici Kralja Milana.

Prvih hiljadu odraslih učesnika na poklon će dobiti kostim Deda Mraza koji su u obavezi da obuku na trci, a deca uzrasta do 14 godina dobiće kapice, a na kraju trke svi će dobiti sertifikat o učešću.

Učesnici će moći da preuzmu kostime i kapice >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na punktovima koji će biti otvoreni od 10 časova, a kada uzmu kostim mogu da ostave novčani prilog u posebno naznačenim kutijama za pomoć u realizaciji programa za autističnu decu.

Promoteri trke su bivša rukometašica Svetlana Kitić Magić, bivši košarkaš Žarko Paspalj, prvakinja u streljaštvu Zorana Arunović, selektor teniske reprezentacije Bogdan Obradović, pevačica Aleksandra Perović, dečiji pisac Lubivoje Ršumović, kompozitor Saša Dragić i druge javne ličnosti, saopštila je Gradska uprava.

Biće organizovana i akcija dobrovoljnog davanja krvi "Deda Mrazevi daruju život", pa će u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi biti postavljeno vozilo na platou ispred hotela "Balkan", gde će građani moći da daju krv.

Manifestaciju će pratiti i muzički program u okviru koga će nastupiti poznati bubnjar Dragoljub Đuričić i mali bubnjar Đurađ Đuričić, pevačica Aleksandra Perović i drugi poznati umetnici.

Četvrta po redu trka Deda Mrazeva biće održana pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu i opštine Rakovica.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.