Tribina „Knez Mihailo, od bezdna do večnostiu Konaku kneginje Ljubice

Izvor: Studio B, 31.Jan.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina „Knez Mihailo, od bezdna do večnosti"u Konaku kneginje Ljubice

Tribina ljubitelja istorije Beograda pod nazivom „Knez Mihailo, od bezdna do večnosti" biće održana u ponedeljak, 1. februara, u 18 časova u Konaku kneginje Ljubice.

 U zdanju Konaka kneginje Ljubice posetioce očekuje neobična šetnja u proteklo vreme i sećanje na prvog vladara Srbije „evropskog kova".

Predavač je Aleksandar Diklić, a ulaz je slobodan.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Tribina "Knez Mihailo od bezdna do večnosti" sutra u Konaku kneginje Ljubice

Izvor: Blic, 01.Feb.2016, 00:40

Tribina ljubitelja istorije Beograda pod nazivom "Knez Mihailo, od bezdna do večnosti" biće održana u ponedeljak, 1. februara, u 18 časova u Konaku kneginje Ljubice. Predavač je Aleksandar Diklić, a ulaz je slobodan...Priča o knezu Mihailu Obrenoviću je istorija o značajnom vladaru Srbije, članu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.