Tri osobe povređene u tri saobraćajne nezgode

Izvor: Studio B, 31.Jan.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe povređene u tri saobraćajne nezgode

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu intervenisala ukupno 117 puta, od čega 21 na javnom mestu, uključujući tri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe povređene.

Ženska osoba (21) povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 20.47 sati u Trgovačkoj ulici nakon čega je prevezena u Urgentni centar, saopštili su novinarima iz beogradskog Crvenog krsta. s

Na raskrsnici ulica Grčića Milenka i Ustaničke u 21.04 sati povređen je 34-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << muškarac, koji je zbrinut na licu mesta i nije vožen na dalju intervenciju.

U 22.43 sati na uglu ulica Kralja Aleksandra i Takovske povrede lakše prirode zadobila je muška osoba (26) koja je prevezena u Urgentni centar.

Tokom noći najviše su se za pomoć javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima, a bilo je i slučajeva alkoholisanih i tuča.

Juče su  zabeležene ukupno 123 intervencije Hitne pomoći u Beogradu, a od toga 30 na javnom mestu uključujući pet saobraćajnih nezgoda.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.