Tri napada na kontrolore Parking servisa

Izvor: S media, 21.Jul.2010, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri napada na kontrolore "Parking servisa"



Javno preduzeće "Parking servis" najoštrije osudjuje tri napada na njihove kontrolore, koji su se, u samo jednom danu, dogodili u centru Beograda, saopšteno je danas iz tog preduzeća.


Napadnuti su kontrolori u Kosovskoj ulici, na Studentskom trgu i u Lominoj ulici, a pravovremenom intervencijom policije, od šestorice napadača, trojica su odmah privedena.

Zahvaljući blagovremenom reagovanju policije, svi povredjeni kontrolori zbrinuti su u Urgentnom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << centru, a aktere ovih napada očekuje krivična prijava.

Protiv napadača na kontrolora, koji je juče radio u Kosovskoj ulici, odredjeno je policijsko zadržavanje i podneta je krivična prijava za napad na službeno lice, za šta je predvidjena kazna zatvora do tri godine.

Policija intenzivno traga za napadačima na kontrolore koji su radili na Studentskom trgu i u Lominoj ulici.

U saopštenju se navodi da će ''Parking servis'' i ubuduće štititi prava svojih zaposlenih i da će za svaki napad na službeno lice tog preduzeća biti pokrenut protiv počinioca odgovarajući postupak pred nadležnim organima.

JKP ''Parking servis'' apeluje na korisnike njegovih usluga da u slučajevima nesporazuma sa službenim licem tog preduzeća, kontaktiraju Info centar, na broj telefona 303-5-400, kako bi se sve sporne sistuacije rešile mirnim putem i ubuduće izbegli ovskvi i slični dogadjaji.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

U Loznici novi način naplate parkiranja

Napao policajca na službenoj dužnosti

Uhapšen osumnjičeni za napad na moskovski metro

Tri doživotne robije zbog planiranja napada na avione

Grčki kontrolori leta štrajku

Komentari

Ostavi komentar Nema komentara

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.