Tri muškarca povređena u saobraćajnoj nesreći na Vračaru

Izvor: Blic, 05.Feb.2017, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri muškarca povređena u saobraćajnoj nesreći na Vračaru

U Beogradu se protekle noći dogodila jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj su povređena tri muškarca, a broj intervencija Hitne pomoći bio je relativno povećan, što je i očekivano za noć između subote i nedelje, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 23.04 sati na uglu ulica Grčića Milenka i Cerske, trzajne povrede vrate zadobile su tri muške osobe od 34, 20 i 26 godina starosti, nakon čega su svi zbrinuti na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << licu mesta.

Hitna pomoć je noćas imala 122 intervencije od čega 14 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se, posle ponoći, javljali astmatičari, dodala je Macura.

Prema njenim rečima, juče su zabeležene 133 intervencije Hitne pomoći od kojih 29 na javnom mestu, uključujući tri saobraćajne nezgode, od kojih nijedna nije bila sa teškim povredama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.