Izvor: Blic, 09.Sep.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treninzi za borbe pasa u blizini dečjih igrališta i parkova

Preduzeće Zelenilo Beograd upozorilo je danas javnost da se treninzi za borbe pasa priređuju u neposrednoj blizini dečijih igrališta i parkova.

"Zelenilo Beograd upozorava da se treninzi pasa za borbu odvijaju u neposrednoj blizini dečijih igrališta koje posećuje veliki broj mališana i zbog toga apeluje na vlasnike pasa da prestanu sa takvim ponašanjem", navodi se u saopštenju tog javnog gradskog preduzeća.

Zaposleni "Zelenila Beograd" su primetili da u parkovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Bežanijskoj kosi i u Novom Beogradu vlasnici treniraju pse za borbu tako što ih primoravaju da grizu koru stabala drveća. Prilikom treninga psi uništavaju i drvene lajsne na klupama u parku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.