Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Jul.2013, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Illusionists u Srbiji od 26. novembra do 1. decembra

Najprodavaniji show magije na Zemlji The Illusionists gostovaće u Srbiji ove jeseni. Najbolji iluzionisti na svetu sa predstavom “Witness the Impossible” održaće više nastupa u Beogradu i Novom Sadu. Spektakl magije prikazivaće se u novosadskom Spensu, od 26. do 28. ... Read MoreThe post The Illusionists u Srbiji od 26. novembra do 1. decembra appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

The Illusionists: Witness the Impossible dolaze u Srbiju

Izvor: NC magazin, 05.Jul.2013

.Magija i iluzionisti su uvek privlačili publiku, kako u prošlosti, tako i sada kada su svoje tačke, uz pomoć tehnike, doveli do savršenstva. Najprodavaniji show magije u svetu, "The Illusionosts", biće gosti u novembru u Srbiji. Nastupiće u Kombank Areni u Beogradu i u Spensu, u Novom Sadu....

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.