Teško povređena žena u nesreći na Brankovom mostu

Izvor: Studio B, 01.Feb.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređena žena u nesreći na Brankovom mostu

34-godišnja žena teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se oko jedan posle ponoći dogodila na prilazu ka Brankovom mostu sa novobeogradske strane.

Povredjenu ženu ekipa hitne pomoći odvezla je u Urgentni centar na reanimaciju i kako saznajemo, njeno stanje je stabilno.

Nesreća se dogodila kada je žena koja je upravljala pežoom kabriolet kupe, krećući se ka centru grada, izgubila kontrolu nad vozilom, udarila u bankinu, a potom u svetlosni stub koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << se od udara polomio.

Povredjenu zenu iz automobila su izvlačili vatrogasci. Zbog obavljanja uvidjaja, saobraćaj u tom delu grada odvijao se otežano oko sat i po, a radnici EDB-a odmah su izašli na lice mesta kako bi prekinuli dovod struje iz polomljenog stuba.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.