Teška noć za srčane bolesnike

Izvor: S media, 29.Nov.2010, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška noć za srčane bolesnike

Službi Beogradske Hitne pomoći tokom protekle noći najčešće su se obraćali srčani bolesnici, pa je čak 90 odsto poziva pacijenata bilo upućeno zbog bolova u grudima i ostalih srčanih tegoba.

Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, ekipe te medicinske službe tokom protekle noći imale su dosta posla i zbog tuča i pijanstava.

Dvojica mladića povredjeni su u saobraćajnoj nesreći koja se na Slanačkom putu dogodila rano jutros oko 2.35. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mladić star 20 godina zadobio je povrede glave i natkolenice, dok je njegov prijatelj star 23 godine povredio slabinski deo kičme.

Tokom protekle noći u Beogradu lekari Hitne pomoći intervenisali su 97 puta, a od toga osam intervencija bilo je na javnom mestu.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.